Tietoa meistä

”Joukkueessa, yksilön ehdoilla”

Autamme yksittäistä pelaajaa, joukkuetta ja seuraa kehittymään kohti omaa huippuaan!

Kaksi valmennus- ja liikunnanohjaajakoulutuksen omaavaa kaveria, vuosien kokemus valmennuksesta, ammattijuniorivalmennusta Suomessa, OTO -valmennusta ulkomailla, kansainvälistä yritystoimintaa, yritysjohtajuutta sekä erityinen halu auttaa ja kehittää toisia ihmisiä ja organisaatioita. Tästä kaikesta rakentui uudistettu Sport-JR -urheilukonsepti.

Etävalmennuspäällikkö toimintaa, yksilö- ja pienryhmävalmennusta sekä liikunta- ja jalkapalloleirejä. Sport-JR haluaa että kaikilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus harrastaa liikuntaa oman tasonsa ja halunsa mukaisesti. Yllämainittujen lisäksi perheen isän rooli auttaa meitä ymmärtämään perheiden haasteita nykypäivän urheiluseuramaailmassa.

Me näemme voivamme auttaa yksittäistä lasta/nuorta niin harrastuksen alkuvaiheilla motivaattorina, kuin myös aktiiviharrastajan ammattilaispolulla.

Me näemme voivamme auttaa erityisesti pieniä ja keskisuuria jalkapalloseuroja kehittymään ja kasvamaan organisaatioina paikkakunnasta riippumatta.

KUVA tulossa

Juha

Juha Pekkanen, tuttavammin sanottuna Peku, on Sport-JR yrityksen toimitusjohtaja ja päävalmentaja.
Pekulla on yli 20v kokemus jalkapalloseuratoiminnasta, juniori- ja nuorisovalmennuksesta, joista 13 vuotta junioreiden ammattivalmentajana yhdessä Suomen suurimmista jalkapalloseuroista (VJS). Peku on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja on UEFAn B-jalkapallovalmentajatutkinnon omaava valmentaja. Lisäksi Peku on aktiivisesti osallistunut yksittäisiin valmennusseminaareihin ja -koulutuksiin (mm. Kansainvälinen Ekkono -metodi).

Iso Liverpool sydän 😉

Puhelin / sposti: +358 50 539 8390 / info(at)sport-jr.com

Jarkko

Jarkko Rinne, eli Jake, on yrityksen perustaja ja vahva tekijä taustalla. Jarkolla on yli 20 vuoden kokemus jalkapallo- ja salibandyvalmennuksesta niin Suomessa, Saksassa kuin Tanskassakin. Jarkko on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja omaa myös B-valmentajatutkinnon sekä Fellow of Applied Functional Science (FAFS) -koulutuksen. Tänä päivänä Jarkko toimii Tanskasta käsin niin urheiluvalmennuksessa kuin myös kansainvälistä yritystoimintaa harjoittavan yrityksen johdossa.

Sposti: info(at)sport-jr.com